8

Komentari (8)

ubnt
Sta na ovo kaze moj sin klicko?
Noone
Džaba im obojici, Benzema je za klasu bolji i od njih i od cijele španske lige i biti će ako mu se ostavi minutaža
user1613662710
Ne mozes na siku bit najbolji klub na svijetu,nisu ni u top 10 realno
Nele.
Hahaha a po cemu ste najbolji, po broju osvojenih liga prvaka, po broju osvojenih domacih liga? Mozda po kupovima koje Real nije ozbiljno ni shvato jer se koncetriso da bude najbolji u Evropi. Uzmi terapiju prije davanja izjave.
denimen9
Da ispravim gospodina Hernandeza, u fudbalu tim sa Mbappeom i Haalandom je uvijek bolji od tima sa samo jednim ili niti jednim od njih dvojice
Gvardijan
Pa ne dijelim tvoje misljenje.PSG ima vrhunske pojedince ali nema tim.Tako bi se moglo desiti i Realu ako dovede nekoliko vrhunskih pojedinaca a oni se ne uklope u igru.
roki-rokic
A ja tebe da ispravim. PSZ najbolji dokaz gje puno baba kilav su dijeca.
user1601076490
U PSG 2 superstara čine starci, U Madridu bi se oformio trojac Vini-Haaland- Mbappe gdje najstariji ima 23 godine.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.