Sprema se teren za još jedan spektakularan transfer
FOTO: EPA

Već ovo ljeto

Sprema se teren za još jedan spektakularan transfer

Haris Zilić

Sprema se još jedan spektakularan transfer ovo ljeto.

Ugledni "Bild" donosi vijest da je Bayern kontaktirao Sadia Manea i njegovog agenta oko mogućeg transfera.

Govorilo se već da bi Senegalac mogao napustiti Liveprool ovo ljeto, u kombinacijama je bila Barcelona, ali Bavarci su jutros obavili prve zvanične kontakte.

Ugledni njemački list navodi da kontakt sa Maneom znači i mogući odlazak Lewadowskog iz Bayerna, a koji je također bio na meti Barcelone.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nisu objavljeni detalji eventualnog transfera, ali sigurno je da Bayern čeka dosta igračkih promjena na ljeto, posebno nakon nesupjeha u Ligi prvaka ove sezone gdje su eliminisani od Villareala u četvrtini finala.

Jurgen Klopp je govorio da Sadio Mane ostaje u Liverpoolu i da nema govora o transferu, ali čini se da Bayern povlači potez koji bi bi "omekšao" Kloppa, zadovoljio finansijki Manea, na kraju krajeva i napunio kasu Redsa, jer senegalska zvijezda sa Liverpoolom ima ugovor do ljeta 2023. godine.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...120 miliona je minimum...Coutinho je prodat za 140,a Mane je za njega Maradona...posto je stariji,120 bi bilo zadovoljavajuce...dobijaju najboljeg africkog igraca u najboljim godinama,koji je iskusan i zna kako se osvajaju trofeji...on bi u Bayernligi bio strah i trepet...
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi