Xavi mu poručio da ne računa na njega, a on nije mogao vjerovati kako je gospodski reagovao

Primjer za ostale

Xavi mu poručio da ne računa na njega, a on nije mogao vjerovati kako je gospodski reagovao

Endin Čaušević

Xavi Hernandez je nakon završetka sezone održao razgovor s igračima na koje više ne računa.

Jasno je da Barcelona ima pred sobom veliki izazov jer se mora riješiti igrača na koje Xavi ne računa, a lista je sve duža i duža. Pojedini fudbaleri odbijaju da idu prije završetka ugovora, ali ima i onih koji su svjesni da za njih više nema mjesta u Barci.

Mundo Deportivo je objavio jutros da je Xavi bio pozitivno iznenađen nakon razgovora s Oscarom Minguezom kojem je saopštio da je najbolje da pronađe novi klub.

Mingueza se nalazi na listi otpisanih igrača i navjerovatnije će karijeru nastaviti u Getafeu. Znao je šta slijedi kada ga je Xavi pozvao na sastanak, te je gospodski sve to podnio.

Mundo Deportivo piše da se Mingueza čak izvinio Xaviju jer je svjestan da nije ispunio njegova očekivanja, te mu se zahvalio na pruženoj prilici da radi i uči s njim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mingueza je jasno poručio Xaviju da ne želi praviti problem klubu oko svog odlaska i da će što prije pokušati da nađe novi klub kako bi olakšao situaciju Barceloni i pokazao i ostalim igračima kako trebaju da se ponašaju.

Također, španski mediji pišu da su Samuel Umtiti i Riqui Puig također pristali da napuste Barcelonu, a najveći problem trenutno je Martin Braithwaite koji odbija odlazak i poručio je da će ostati u Barci do kraja ugovora bez obzira na minutažu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Olaguer je za Mingueza....Cafu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti