Xavi već zna ko će ove sezone osvojiti Zlatnu loptu

Šta će reći Messi na ovo?

Xavi već zna ko će ove sezone osvojiti Zlatnu loptu

I ove sezone glavni kandidati za osvajanje Zlatne lopte će biti Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. 

Ovoga puta prestižna nagrada bi mogla otići u ruke Cristiana Ronalda, koji prema riječima legendarnog Xavija Hernandeza, ima najveće šanse iz razloga što je osvojio Evropsko prvenstvo i Ligu šampiona.

"Messi će biti Ronaldov veliki konkurent, ali Portugalac jednostavno ima brojeve da osvoji Zlatnu loptu. On je osvojio Evropsko prvenstvo i Ligu šampiona. To je ogromna stvar", izjavio je sadašnji član Al-Sadda. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je i na dobrom putu da napravi uspjeh sa Real Madridom i u prvenstvu. Kraljevski klub trenutno sa Atleticom dijeli lidersku poziciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi