Xhaka produžio ugovor sa Arsenalom

Na Emiratesu do 2023. godine

Xhaka produžio ugovor sa Arsenalom

Švicarski fudbaler Granit Xhaka potpisao je novi ugovor sa Arsenalom, saopšteno je na klupskoj stranici ovog kluba.

Xhaka je na Emirates stigao u ljeto 2016. godine, a pred važne utakmice sa Brazilom i Srbijom na Svjetskom prvenstvu odlučio je riješiti važno pitanje za svoju karijeru.

Naime, na klupskoj stranici Arsenala je objavljeno kako je 25-godišnji vezni fudbaler potpisao novi ugovor prema kojem će nastupati za londonski klub do 2023. godine.

"Zadovoljan sam što je Granit produžio ugovor, jer je važan za Arsenal i ujedno igrač koji se može još razvijati", kazao je trener Arsenala Unai Emery.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U protekloj sezoni Xhaka je za Arsenal u Premier ligi odigrao 38 utakmica, a pritom je postigao jedan gol uz sedam asistencija.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi