Yaya Toure nudi usluge italijanskom timu
Foto - EPA

Traži novi tim

Yaya Toure nudi usluge italijanskom timu

M. Šljivak

Čuveni veznjak iz Obale Slonovače Yaya Toure (37) ponudio je svoje usluge novom članu Serije A Speziji.

Kako tvrde italijanski mediji, 37-godišnji veznjak ponudio je usluge ovom timu, te je spreman da dođe u Italiju i tako nastavi bogatu karijeru.

Toure je imao ugovor sa kineskim Qingdao Huanghai. Napustio je taj klub i postao je slobodan igrač, no nema namjeru da završi karijeru. Želi još igrati i odlučio je da sam nudi usluge gdje stigne.

Iza sebe ovaj fudbaler ima zaista veliku karijeru. Igrao je za Olympiacosa, Monaco, Barcelonu i Manchester City, gdje je bio dio ekipe koja je ostvarila najbolje rezultate u historiji kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Spezia je po prvi put ušla u društvo najboljih timova Italije i svako kvalitetno pojačanje će im sasvim sigurno dobro doći.

Top Komentari

samosamotisaopotoast
Šteta što ne nudi usluge klubu svoje mladosti .. i po životnoj dobi bi se extra uklopio na... Grbavici ..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi