Young Boys i Valencia podijelili bodove u Bernu
Iako je Valencia došla u Švicarsku sa željom da pobijedi, ipak na kraju nije uspjela u toj namjeri.

Liga prvaka, 3. kolo

Young Boys i Valencia podijelili bodove u Bernu

Fudbaleri Young Boysa i Valencije podijelili su bodove u večerašnjem susretu 3. kola grupne faze Lige prvaka odigravši na Stade de Suisseu u Bernu meč bez pobjednika (1:1). 

Prije početka utakmice vjerovatno nijedna ekipa ne bi bila zadovoljna bodom, poserbno Valencia koja se nada plasmanu u osminu finala, ali na kraju su se ipak morali pomiriti s remijem.

Prvo poluvrijeme ove utakmice nije donijelo baš prevelika uzbuđenja, ali smo vidjeli jedan gol i to u 26. minuti. Soler je bio asistent, a Batshuayi strijelac i gosti su poveli.

Ipak, u nastavku meča domaći ubacuju u brzinu više i na samom startu stvaraju dvije dobre prilike preko Passnachta i Mbabua, ali ne dolaze do gola. Ipak, ono što njih dvojica nisu uspjela u 49. i 51. minuti, uspio je Hoarau u 55. sa bijele tačke i domaći su izjednačili.

I nakon toga Young Boys je bio nešto konkretniji, pa je minut prije kraja pogodio i stativu preko Sekou Sanago Juniora. Ipak, rezultat se više nije mijenjao i ostalo je 1:1.

Young Boysu je ovo bio prvi bod, dok je Valencija sada na dva osvojena poena poslije tri odigrana kola.

Liga prvaka, 3. kolo grupne faze:

Young Boys - Valencia 1:1

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi