Young Boys se izvinio glasnogovornici Crvene zvezde

Tatjana neće po dobrom pamtiti utakmicu u Bernu

Young Boys se izvinio glasnogovornici Crvene zvezde

Osim odlične utakmice, u Bernu je jučer viđeno i dosta togo što ne bi trebalo ići uz fudbal i sport u globalu.

Prije utakmice su se navijači Zvezde tukli sa "lokalcima", dok za vrijeme i odmah nakon odigravanja utakmice između Young Boysa i Crvene zvezde nisu "birljirali" ni domaći navijači.

Naime, nakon što je sudija označio kraj (2:2) utakmice, glasnogovornica Crvene zvezde Tatjana Šajković je krenula u mixed zonu, a tada ju je neko od domaćih navijača sa tribine pogodio flašom u ruku.

Srećom, Tatjana nije zadobila teže povrede, ali je Crvena zvezda svejedno slučaj prijavila UEFA-i.

Danas je stiglo i izvinjenje od švicarskog kluba.

"Izuzetno žalimo zbog incidenta i izvinjavamo se zaposlenoj u Crvenoj zvezdi, pokušaćemo da pomoću video snimka pronađemo krivca i privedemo ga licu pravde", istakao je PR švicarskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, Tatjana je ovog ljeta postala izuzetno poznata u komšiluku i to kada su je zbog njenog izgleda primijetili srbijanski tabloidi...

Top Komentari

GMOKokosh
Mozda je iz straha covjek pogodio. Prepao se dojki
7 1
Nocni_kralj
Mudzahedini i balije sa SportSporta nece da objave sta su prosli Srbi u Kninu za vreme utakmice ali im portal bio pun "divljastva" Srba u Bernu. Mamu vam jebem balijsku.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi