Za Davida Silvu predstavljanje u Sociedadu kao najgora noćna mora

Pozitivan na koronavirus

Za Davida Silvu predstavljanje u Sociedadu kao najgora noćna mora

E. Škorić

David Silva danas je prvi put pozirao s dresom Real Sociedada na stadionu "Anoeta", gdje je održana njegova službena promocija.

To je trebao da bude dan za pamćenje za iskusnog španskog veznjaka, ali on je saznao da je pozitivan na koronavirus i sada mora da ide u kućnu izolaciju.

Silva je prvi put testiran u petak prije dolaska u San Sebastian i bio je negativan. Međutim, jutros ga je klub ponovno testirao i pokazalo se da je njegov test bio pozitivan.

Dobra vijest za Sociedad je da Silva nije bio u kontaktu ni s jednim novim saigračem. Nema simptome i jedino će biti izoliran narednih desetak dana od ostatka tima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Silva je potpisao za baskijski tim nakon što mu je istekao ugovor s Manchester Cityjem, gdje je igrao 10 godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi