Zabio im nož u leđa: "Davida poštujem kao igrača, ali ne i kao čovjeka"

U Laziju su bijesni na Španca

Zabio im nož u leđa: "Davida poštujem kao igrača, ali ne i kao čovjeka"

E. Čaušević

Real Sociedad sinoć je potvrdio da je David Silva novi fudbaler ovog kluba.

Silva je nakon deset godina odlučio da napusti Manchester City i vrati se u Španiji. Ipak, mnogi su iznenađeni što je izabrao baš Sociedad jer je bilo gotovo jasno da karijeru nastavlja u Laziju.

Ovaj iskusni veznjak imao je dogovor s rimskim klubom da potpiše trogodišnji ugovor, a Lazio je čak zakazao ljekarske preglede. No, svi su bili šokirani kada je saopšteno da je Silva potpisao za Sociedad.

Španski klub je u tajnosti pregovarao sa Silvom i sve uspio završiti, ali u Laziju su razočarani što im igrač nije ništa spomenuo jer su ga očekivali ovih dana u Rimu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Koliko je sve to pogodilo Lazio najbolje pokazuje izjava sportskog direktora ovog kluba Iglija Tarea.

"Poštujem Davida Silvu kao igrača, ali ne i kao čovjeka", jasno je poručio Tare.

Top Komentari

Mele
Rekao im je za 7 dana odgovoriti, cekao drugu ponudu, blize je kuci, mada je mogao i u Valenciju ili Lacio..Ako se Martin ne vrati u Real. bice dobar tandem u ofanzivi..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi