David Silva objasnio zašto je 'izradio' Lazio

Imao je svoje razloge

David Silva objasnio zašto je 'izradio' Lazio

M. Šljivak

David Silva je preko noći postao omražena ličnost kod navijača Lazija.

Rimski klub je već najavio kako im legendarni španski fudbaler dolazi u klub i sve je već bilo spremno za potpis ugovora.

Međutim, i oni su ostali u šoku nakon što su vidjeli da je Silva potpisao za Real Sociedad. Nisu mogli da vjeruju šta se dešava, a iskusni veznjak je objasnio zašto je na kraju odabrao tim iz San Sebastiana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imao sam brojne ponude, ali sam došao ovdje jer smatram da klub preferira stil igre koje se uklapaju u moje karakteristike. Porodica je također bila bitna u svemu. Njihova odluka je bila ključna", rekao je Silva.

Silva će sasvim sigurno biti veliko pojačanje za Real Sociedad i nema dileme da će im biti o pomoći.

Top Komentari

Mele
Djeca ucila engleski, sad da uce i italijanski, nije lud za 3 godine da ide u Lacio..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi