City Silvi priredio nevjerovatno maštovit oproštaj, a Džeko mu podario najljepši osmijeh

Kakva kreativnost

City Silvi priredio nevjerovatno maštovit oproštaj, a Džeko mu podario najljepši osmijeh

Španac David Silva napustio je Manchester City nakon čak 10 godina. 

On će narednih sezona nositi dres Real Sociedada što je ovaj klub i zvanično potvrdio, a Manchester City mu je tim povodom spremio spektakularan oproštaj.

Tačnije rečeno, nije bio toliko spektakularan koliko je bio maštovit. Iz Cityja su po terenu Etihada poredali 65 pari kopački i to na ona mjesta s kojih je Silva napravio 65 asistencija na tom stadionu igrajući za Manchester City u proteklih deset godina.

Osim toga, pored svakog para kopački stavljena je i fotografija koja podsjeća na taj trenutak.

Najveći osmjeh kod Silve izazvao je trenutak kada je došao do fotografije koja označava asistenciju za Edina Džeku 2012. godine kada je Dijamant pogodio za 2:2 protiv QPR-a a Sergio Aguero kasnije Građanima donio titulu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U nastavku pogledajte video koji je objavio Silva s posebnom pažnjom na kraj jer baš tada dolazimo do epske asistencije za Dijamanta...

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klackalica
Moram priznat da je ovo vrh, kolko god ne volio City. Predobro !
5 3
MaDaj
Mali Carobnjak, ...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi