Za Hazarda su tek nakon meča počele nezgodne situacije

Zaštitari morali reagovati

Za Hazarda su tek nakon meča počele nezgodne situacije

Belgijski fudbaler Eden Hazard suočio se sa nezgodnom situacijom nakon sinoćnje utakmice Malmo - Chelsea.

Prva zvijezda tima iz Londona odigrala je posljednjih 20 minuta ovog susreta u kojem je Chelsea slavio sa 2:1, a nakon meča je morao potražiti pomoć zaštitara.

Jedan od navijača je na malo agresivniji način prišao Hazardu, iznenadio ga i na sve načine pokušao da dobije dres. Reagovalo je i nekoliko zaštitara, ali Hazard je poslije objasnio da je sve zapravo bilo puno mirnije nego što je izgledalo:

"To nije bio incident. Samo me je pitao za dres", kratko je prokomentarisao Hazard.

Inače, ovaj susret će svakako dobro poslužiti Plavcima kako bi vratili samopouzdanje koje je palo na niske grane poslije poraza od Manchester Cityja 6:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi