Za Pjanića se raspituje još jedan klub, Ramadani u akciji
EPA

Uočen u klupskim prostorijama

Za Pjanića se raspituje još jedan klub, Ramadani u akciji

Mediji u Italiji špekulišu o tome da bi naš Miralem Pjanić mogao napustiti Juventus.

Povod za takve glasine svakako je činjenica kako Juventusov trener Maurizio Sarri (60) ima veliki broj kvalitetnih igrača u sredini terena, a navodno ne bi bilo iznenađujuće da na kraju upravo prodan bude Pjanić za kojeg, čini se, interesovanja ne ne nedostaje.

Tottenham, Real, Chelsea..., samo su neki od klubova s kojima se povezivao Pjanić (29) u proteklom periodu, a informacije koje je plasirao Corriere della Sera govore kako je 'u igri' i Paris Saint-Germain čiji su se čelnici raspitivali za njega kod Falija Ramadanija.

Ovaj ugledni agent zastupa nekoliko Juventusovih fudbalera i jučer je uočen u klupskim prostorijama, a pomenuti medij tvrdi da je tema rasprave bio upravo Pjanić, odnosno interesovanja francuskog kluba za njegovim uslugama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nije prvi put da se Pjanić dovodi u vezu s Parižanima, koji bi ga, čini se, sada mogli dobiti lakše nego ikada. Bianconeri u veznom redu već imaju Aarona Ramseyja, Adriena Rabiota, zatim Rodriga Bentancura..., a ukoliko se transfer realizuje, pretpostavlja se da će biti težak skoro 100 miliona eura.

Od ovog ljeta Pjanić inače ima mnogo veću plaću u Juventusu. Naime, ugovorom mu je od 1. jula garantovana povišica prema kojoj umjesto dosadašnjih 4,5 sada zarađuje 6,5 miliona eura, što ga čini jednim od najplaćenijih fudbalera u torinskom klubu. Ispred njega su samo Paulo Dybala, Gonzalo Higuain, Adrien Rabiot i Cristiano Ronaldo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
Taj ramadani je čido,svaka čast,dalje no coment
0 0
Syr
Ramadani je i Chiesin agent
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi