"Za praznike ti želim tri stvari, a tvoj Real je četvrti"

Poruka koja je nasmijala sve

"Za praznike ti želim tri stvari, a tvoj Real je četvrti"

M. Šljivak

Veoma interesantnu čestitku uputio je štoper Atletico Madrida Lucas Hernandez (21) mlađem bratu Theu koji je proteklog ljeta pojačao velikog gradskog rivala Real Madrid.

Čestitka za praznike koju je Theo dobio od Lucasa je zaista impresivna i nasmijala je mnoge.

"Prvo, želim ti sretan Božić, Drugo, sretna ti Nova godina. Treće, nadam se da ćeš od Djeda Mraza dobiti mnoštvo polona. Četvrto? Četvrti je Real", bocnuo je brata fudbaler Atletica.

Theo je pojačao Kraljeve prošlog ljeta. Stigao je za 30 miliona eura, ali za sada mu se odlazak na Santiago Bernabeu nije isplatio.

Real nakon 17 kola ima 31 bod i susret manje. Zaostaju čak 14 bodova za vodećom Barcelonom i pet za drugoplasiranim Atletico.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi