"Za Prvu ligu su potrebna pojačanja, izvukli smo maksimum sa ovim kadrom"
U trenutku kada je Džidić preuzeo ekipu Veziri su za liderom zaostajali pet bodova

Džidić Vezire odveo ka samom vrhu tabele

"Za Prvu ligu su potrebna pojačanja, izvukli smo maksimum sa ovim kadrom"

S. Mlaćo

Dolazak Jasmina Džidića na klupu NK Travnik već sada je jasno donio je Vezirima pozitivne stvari, tačnije dobre rezultate i drugo mjesto na tabeli sa istim brojem bodova kao i jesenji prvak FK Vitez.

U trenutku kada je Džidić došao na klupu Vezira ovaj klub je zaostajao pet bodova za liderom na tabeli, ali sada je situacija mnogo bolja po nekadašnjeg premijerligaša.

"Travnik je izvukao maksimum sa ovim igačkim kadrom. U osam utakmica koliko sam ja vodio ekipu upisali smo pet pobjeda i tri remija, a žal za pobjedom ostaje na meču u Bosanskoj Otoci. Treba istaći da su ekipu predvodili Tabaković, Ćurić i prvi strijelac Belmin Vila, uz juniore koji su sjajno odradili svoj posao", priča Džidić za SportSport.ba.

Vjeruje da će titula na kraju doći na Pirotu, ali da su timu svakako potrebna i pojačanja.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

"Imamo isti broj bodova, ali smo u prednosti jer susret sa FK Vitez igramo na našem stadionu. Priliku su dobili mladi igrači koji su ponikli u Akademiji kluba, ali za Prvu ligu nam trebaju pojačanja. Mi ćemo gledati da to i napravimo kroz zimski prelazni rok, tačnije da vratimo igrače koji su igrali u Travniku, te uz to dovedemo 2-3 ciljana pojačanja", dodao je Džidić.

Promo

Top Komentari

Gari Garinča
Veliku zahvalnost duguju savezu i sudijama koji ih na svakoj utakmici počaste s jednim penalom. Da ne spominjem fizčke prijetnje i pritiske na sudije koje sude utakmice u Travniku. Realno bi bilo da su u sredini tabele. Odron od ekipe. Ovako i ako se plasiraju u viši rang, sve će završiti po onoj staroj pjesmici "plesala je samo jedno ljeto".
9 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi