Za svaku pohvalu: Hazard svojom gestom oduševio mnoge

Sjajni Belgijanac iznenadio Williana

Za svaku pohvalu: Hazard svojom gestom oduševio mnoge

E. Ganibegović

Chelsea je u 17. kolu engleske Premier lige stigao do rutinske pobjede nad Huddersfieldom s 1:3, a ono što je Eden Hazard uradio poslije meča zaista je sjajno. 

Odličnu utakmicu odigrao je Brazilac Willian, koji je postigao jedan pogodak i upisao dvije asistencije, međutim nije dobio nagradu za najboljeg igrača susreta, ali Hazard se potrudio da dođe u njegove ruke.

Poslije konačnog zvužduka oba igrača su bila u izuzetno dobrom raspoloženju prilikom davanja intervjua, a onda kada je došao trenutak da novinar dodijeli nagradu, koja je bila planirana za Belgijanca, on ju je uzeo i predao Brazilcu.

"To je za tebe", rekao je Hazard Willianu, koji je izgledao malo šokirano od briljantne geste njegovog saigrača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi