Zabio i Juventusu: Quagliarella igra u životnoj formi

Sampdoria izjednačila na 1:1

Zabio i Juventusu: Quagliarella igra u životnoj formi

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa igraju pred svojim navijačima meč 19. kola italijanske Serije A protiv Sampdorije.

Juventus je odlično otvorio današnju utakmicu i već u drugoj minuti stigao do prednosti kada je sjajan gol postigao Ronaldo. Portugalac je iskoristio prostor koji su mu ostavili defanzivci Sampdorije i za to ih je žestoko kaznio.

Međutim, u nastavku prvog poluvremena gosti su igrali sve bolje i opuštenije, te su uspjeli da dođu do poravnanja. Rukom u kaznenom prostoru igrao je Emre Can, a sudija je nakon gledanja VAR-a pokazao na bijelu tačku.

Odgovornost s bijele tačke preuzeo je iskusni Quagliarella koji je pogodio za 1:1. Za nevjerovatnog 35-godišnjeg igrača ovo je već 12. gol u dosadašnjem dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi