Zaboravili ste Vareu? Našao je novi klub

Nekada igrao u Premijer ligi

Zaboravili ste Vareu? Našao je novi klub

Pamtite li ko je Juan Manuel Varea? Argentinac je svojevremeno ostavio veliki trag u Premijer ligi, igrao je za Široki Brijeg i Željezničar, a danas kada ima 34 godine na plećima o kraju karijere ni ne razmišlja.

Posljednje dvije godine Varea nastupa i susjedstvu, tačnije u Hrvatskoj, a nakon epizoda u Imotskom, Dugopolju i Splitu, pronašao je ovih dana novi klub.

Svoju karijeru ovaj ofanzivac sada će nastaviti u klubu po imenu Kamen Podbablje koji se takmiči u tamošnjoj trećoj ligi, a putem klupske stranice najavljen je kao veliko pojačanje, što i ne čudi obzirom na iskustvo kakvo ima iza sebe.

Osim u BiH i Hrvatskoj, Varea je, između ostalog, igrao još u Argentini, Kolumbiji, Azerbejdžanu, Bugarskoj, Albaniji, zatim na Malti...

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Godine 2009. proglašen je i za najboljeg stranog fudbalera u Premijer ligi BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi