Zaboravljeni Fabio Coentrao stiže u Seriju A

Nekadašnji fudbaler Real Madrida

Zaboravljeni Fabio Coentrao stiže u Seriju A

Admin Čaušević

Fabio Coentrao je prije nekoliko godina bio među najboljim lijevim bekovima svijeta, a trenutno je bez kluba. 

Čini se da je mukama Coentraa da pronađe novi klub došao kraj jer je blizu potpisa za Bolognu koja traži lijevog beka.

Iskusni Portugalac je od ljetos slobodan igrač nakon neslavnih angažamana u dva portugalska tima Sportingu iz Lisabona te Rio Aveu.

Prethodnih mjeseci spominjali su se njegovi odlasci u Grčku i Tursku gdje su ga željeli PAOK i Fenerbache, ali je izbor pao na Apenine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Coentrao je već aminovao svoj dolazak u Seriju A, međutim preostalo je da Bologna da konačan sud o ovom 31-godišnjaku s obzirom da je već šest mjeseci bez kluba.

Inače, Real Madrid je portugalskog defanzivca na ljeto 2011. godine platio Benfici čak 30 miliona eura, a nakon četiri godine u Madridu uslijedile su posudbe u Monaco, Sporting, a zatim Rio Ave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi