11

Komentari (11)

DadiG
Ne kontam kako je Sarajevu zagarantovano 800.000 eura ako se za prvo kolo dobiva 280.000
Sliver
Za ucesce u Ligi prvaka 260.000 eura 1. pretkolo Liga prvaka: 280.000 eura 2. pretkolo Evropa liga: 260.000 eura Total: 800.000 eura
SarajevoFC
Skretničari u nedoumici šta sa ovom lovom. Podijeliti dugove igračima ili po starom običaju zaštekati za sudije?
user1582302321
Hahaha u dva derbija kad smo vas rasturili, ne sjecam se nesto da su nas sudije gurale. Ah da, kompleksi. Sretno u Zenici migranti 1946
tcity055
Treba Vici i Begicu dati bar po 10 posto. Liga okoncana sa 33 boda do kraja.
bistrik87
A Boga ti sto su samo dva tima testirala svoje igrace ? Zeljeznicar se buni a nije nikog ni testiro, skupi testovi mozda. U Italiji gledam na stadion prvo udje ekipa ko da je chernobil i sve dezinfikuje, kod nas bi baba krpom mahnula. Mi ko drzava nismo imali sredstava da nastavimo ligu, Sarajvo je odradilo svoj dio posla, vi sto hocete da se nastavi a nemate ni za jednog testa kurcu svirajte.
tcity055
Mislis da ce za ovu sezonu imat vise. Pa jos teze ce bit stanje finansija jer se ne igra gotovo godinu dana. Sve je zorom i na silu uradeno da se izade u susret predizbornoj kampanji Borac u Evropu i nova pobjeda SNSD-a u Banja Luci.
LevoKrilo
Kada sada krenu kmečati pojedini...
bistrik87
Strumfovi nemaju pravo da kmece, nisu ni jedan test odradili, da su mozda svi timovi testirali igrace, mozda bi se i liga nastavila. Sarajvo je svoje testiralo, a njima test jedan skup, savez im dijeli plate, za stadion pare su podjelila na plate, slamka koja ih drzi na zivotu je njima dusman.
Rajvosa2019
Naravno kao najveci + najbolji BiH klub i treba da dobije najvise novca- jasno + cisto kao suza
Fareus1921
hhahahhahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.