Zahović o transferu Ćavara: Za nas je to gotovo...

Potvrdio i dolazak Pirića

Zahović o transferu Ćavara: Za nas je to gotovo...

Uz Kenana Pirića i Jasmina Mešanovića, boje Maribora u budućnosti će braniti i mladi bosanskohercegovački reprezentativac Marijan Ćavar.

Sportski direktor aktuelnog prvaka Slovenije Zlatko Zahović za klupsku stranicu je izjavio da je postignut dogovor na relaciji "Maribor - Zrinjski" i da je za njih transfer Ćavara - završena priča.

"Ćavar je jedan od najvećih talenata u regionu. Mi smo sa Zrinjskim postigli dogovor i očekujemo da će on doći u Maribor. Transfer je, za nas, završen, jer sa Zrinjskim imamo veoma dobre odnose", kazao je Zahović, te potom pohvalio Kenana Pirića koji će se Mariboru priključiti na kraju sezone.

"Radi se o jednom od najtalentovanijih golmana u ovom dijelu Evrope. Reprezentativac je, kao i Asmir Begović i ne sumnjamo u njegove kvalitete. Sa Zrinjskim smo se dogovorili da ostane kod njih do kraja sezone i pomogne im da odbrane titulu, a onda će se na ljeto priključiti Mariboru", objasnio je Zahović.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Prema neslužbenim informacijama, Zrinjski će na ime obeštećenja za ovu dvojicu fudbalera inkasirati oko 700.000 eura. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Tako i treba, nek Zrinjski kasira, kad klub koji je proizveo Pirića i Mešanovića to ne zna.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti