Zahović zadovoljno trlja ruke, Mariborčanima se smiješe milioni

Planiraju zaraditi

Zahović zadovoljno trlja ruke, Mariborčanima se smiješe milioni

E. Škorić

Slovenački prvak Maribor poslovao je dobro posljednjih godina, no čini se da će u kasu Viola stići dodatni milioni.

Maribor je igrama u Ligi prvaka već zaradio dosta novca, pa ima priliku da kupuje u narednom periodu. Među pojačanjima će biti i bh. golman Kenan Pirić, te Marin Ćavar, dvojac koji je trenutno u Zrinjskom.

Pored toga, Mariborčani planiraju i da prodaju i navodno već imaju dobre ponude na stolu. Direktor kluba Zlatko Zahović je i dalje tajanstven, a nedavno je naslutio da bi Hertha mogla da kupi bh. napadača Jasmina Mešanovića.

Mogao bi to da bude višemilionski transfer za Maribor, a uz to, jedan renomiran klub planira da kupi Jean-Claudea Billonga, što bi također bio transfer težak nekoliko miliona eura.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Prodajom Bosanca i Francuza Mariborčani bi napunili kasu i mogli bi da dovedu još kvalitetnih i mladih igrača, što bi mogao da bude temelj za novi iskorak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije