Zakazana redovna  Skupština NK Čelik
Klub s Bilinog polja se polako stabilizuje, a mnoge interesantne stvari bit će spomenute na redovnoj sjednici Skupštine NK Čelik

Brojne interesantne tačke na Dnevnom redu

Zakazana redovna Skupština NK Čelik

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik nakon što su  zbog odlaska turskih "investitora" napustili i najviši rang takmičenja, te zbog brojnih dugova odlukom Skupštine kluba otišli u najniži rang, odnosno Kantonalnu ligu ZDK.

Potez koji na početku nije naišao na odobravanje velikog broja ljubitelja kluba s Bilinog polja, međutim gledajući sa finansijske strane i svega ostaloga, taj potez čini se da je bio dobar i ispravan u veoma teškom trenutku, kada je klub bio pred gašenjem.

Nakon što je imenovana nova Uprava klub koja je za kratak period napravila ogroman posao, nastavljaju se dalje aktivnosti oko stabilizacije kluba. S tim u vezi zakazana je i redovna Skupština NK Čelik, koja će biti održana 18.12.2020. godine u 18:00 sati. Zbog trenutne situacije sa Covid-19 skupštinu će se održati online.

Danas je Nadzorni odbor kluba i zvanično potvrdio Dnevni red za nadolazeću redovnu Skupštinu NK Čelik, a na njoj je ukupno 17. tačaka.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Od onih koji će interesirati sve članove i navijače kluba je izvještaj o radu Nadzornog odbora, izvještaj o radu Upravnog odbora, razmatranje dopune Upravnog odbora, rasprava o promjeni naziva i grba kluba, te plan Upravnog odbora za 2021. godinu.

U narednih 10-tak dana kako saznaje naš portal trebao bi se ponovo potpisati novi Sporazum o reprogramu duga kluba s Poreznom upravom FBiH, koji je prethodno bio raskinut jer bivše rukovodstvo kluba (Turski investitori) nisu redovno plaćali doprinose i obaveze koje su bile definisane s ranijim Sporazumom s Poreskom upravom FBiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HerL
Ovi momci vraski pos'o rade.Vjerujem za 5 godina da ce biti vidljivo i da ce Čelik biti puno puno jaci i organizovaniji.Tu se nesmije ni zaboraviti prijatelji i navijaci kluba koji su trenutno najveci pokretaci novog Čelika.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi