Zaniolo jutros saznao vijesti kojih se najviše pribojavao

Ponovo pokidao ligamente koljena

Zaniolo jutros saznao vijesti kojih se najviše pribojavao

E. Čaušević

Italija je sinoć u gostima savladala Holandiju sa minimalnih 1:0 u meču drugog kola Lige nacija.

Nakon remija protiv BiH selekcija Italije uspjela je sinoć da slavi u Amsterdamu u derbiju kola. Azzurri su do pobjede došli u finišu prvog dijela kada je jedini gol na meču zabio Barella.

Međutim, detalj koji je obilježio sinoćnju utakmicu desio se nekoliko minuta prije gola. Naime, ljekarsku pomoć zatražio je Nicolo Zaniolo koji se žalio na povredu koljena, te je zbog toga morao napustiti teren.

Zaniolo se prije nekoliko mjeseci vratio na teren nakon teške povrede ligamenata koljena, a sada je pred njim ponovo duga pauza. Italijani su potvrdili da je Zaniolo ponovo pokidao ligamente, ali ovaj put drugog koljena.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ovaj 21-godišnji igrač Rome će u srijedu na operaciju, te bi se na teren mogao vratiti tek u februaru naredne godine. U svega osam mjeseci Zaniolo je u dva navrata doživio tešku povredu ligamenata koljena.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Spartak
Steta, dobar igrač ali staklene nažalost. Brz oporavak
3 0
Mele
Koliko treniraju u teretani, a kao od stakla da su u p. m... Maradonnu udarali svi redom, pa nije bio toliko povrijedjen kao ovi anekeni sada..
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi