Budi se i Roma: Džeki ugovor do ljeta 2023.
FOTO - EPA

Vijesti sa Apenina

Budi se i Roma: Džeki ugovor do ljeta 2023.

Adnan Beganović

"Edin je Romin kapiten i sve dok on želi, ostat će igrač Rome", jučerašnja je izjava izvršnog direktora rimskog kluba Guida Fienge koja najbolje dočarava koliko zapravo u ovom italijanskom klubu cijene Dijamanta.

U posljednjih desetak dana u italijanski mediji mnogo špekulišu o Džekinom transferu iz Rome u Juventus.

Informacije koje dolaze sa Apenina mijenjaju se iz sata u sat, a navodno će Stara dama pojačati napad Luis Suarezom ili Edinom Džekom.

I dok italijanski mediji svakodnevno donose informacije o tome, Roma je bila u defanzivi, odnosno činilo se da su u rimskom klubu pasivni te da i njima odgovoara eventualni odlazak našeg napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, jučerašnja izjava izvršnog direktora kluba je to promijenila, a kako piše danas Corriero dello Sport, u Romi ipak nemaju namjeru tek tako pustiti Džeku te su spremni ponuditi mu produženje saradnje za još jednu godinu i to pod postojećim uslovima.

Ukoliko bi Džeko prihvatio Romin prijedlog vezao bi se za rimski klub do ljeta 2023 i godišnje bi zarađivao oko 7 miliona eura.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ratip irats
Taman do kraja karijere...
2 0
Mele
Neces nista vise osvojiti, osim srca navijaca ako ostanes...Trebas podici pehar serie A. zasluzio si, Juve ili Inter, ili sa Zlatanom u Milan ..Ostalo je ispod tvog nivoa u Italiji..
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi