Zaniolo nije kao druga talentovana djeca, a to pokazuje izjavama

Odmjeren, svjestan šta se od njega očekuje

Zaniolo nije kao druga talentovana djeca, a to pokazuje izjavama

E. Škorić

Nicolo Zaniolo je samo jedan u nizu dragulja evropskog nogometa, ai mladim i talentovanim igračima nikada nije lako, posebno ako igraju u velikim klubovima.

Zaniola je Roma dobila u zamjenu za Radju Nainggolana i ovaj tinejdžer je ove szeone postao jedan od ključih igrača rimskog kluba, te je dao pet golova na 23 meča za rimski klub iako su ga mnogi osporavali kada je tek stigao u Rim.

"Nadam se da ću biti dobar predstavnik ove generacije i nadam se da ću nastaviti ovako", rekao je 19-godišnjak za Sky Sky Italia, pa je dodao:

„Moram držati noge na zemlji. Svi očekuju toliko od vas na ovom nivou, ali talent nije sve. Potrebni je puno toga posebno dobar rad i dobri treninzi".

Na pitanje o reprezentaciji Italije, Zaniolo je samo krakto prokomentarisao kako je Roberto Mancini na pravom putu.

Zanimljivo da se posljednje vrijeme dosta provlačio po medijima zbog - mame! Naime, njegova mama Francesca objavljuje seksipilne fotografije na svom Instagram profilu, pa je i ona punila naslovnice italijanskih portala.

Zaniolo molio atraktivnu mamu: Molim te, prestani objavljivati seksi fotografije!

Francesca je itekako svjesna svojih aduta, a to svjedoče i fotografije koje postavlja na društvenim medijima. Međutim, to se Nicolu nimalo ne sviđa i zamolio je majku da prestane objavljivati provokativne fotografije.

"Kada sam prvi put došla u Trigoriju, vidjela sam ga i počela sam plakati. Pitao me je zašto plačem, a ja nisam mogla da progovorim", otkriva Francesca, koja je potom dobila zahtjev od svog sina.

"Rekao mi je: Zašto mi to radiš?", a zatim je i na jednoj od fotografija napisao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mama, prestani s tim. Zašto pučiš usne? Imaš 40 godina", komentarisao je Zaniolo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krndija26
hvala Inter!
1 0
Vagabundo
Meni je 43,mama je bas za mene
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi