Zaniolova majka: Nicolo mi je pokazao ko mu je sve poslao poruku, ali jedna je bila posebno dirljiva

Dobio veliku podršku

Zaniolova majka: Nicolo mi je pokazao ko mu je sve poslao poruku, ali jedna je bila posebno dirljiva

Edmir Škorić

Majka Nicola Zaniola zahvalila se svima na podršci nakon teške povrede njenog sina u derbiju Roma - Juventus.

Zaniolo je jučer zadobio tešku povredu protiv Juventusa, stradali su prednji križni ligamenti s dodatim oštećenjima meniskusa i danas će biti operisan, a pitanje je da li će biti spreman do Evropskog prvenstva.

"U trenutku kada je osjetio tu pukotinu, znao je da nešto vrlo ozbiljno nije u redu", otkrila je njegova majka Francesca Costa, koja je sinoć u klinici Villa Stuart bila uz svog sina.

"Sada mu ide puno bolje, smije se i šali. Poruke ohrabrenja bile su od velike pomoći i bio je sretan zbog toga. Pokazao mi je mobitel i rekao: 'Mama, pogledaj ko je pisao!'. Primao je poruke od svih saigrača, ali i mnogih velikih igrača iz drugih klubova", kazala je Francesca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Najviše dirljivo bilo je ono što mu je poslao Roberto Mancini. Napisao mu je: 'Čekam te'. Također, poruke su mu poslali Paulo Fonseca, Luka Modrić, Mario Balotelli... Alessandro Florenzi jučer nije otišao kući, došao je da ga posjeti u bolnici, tu su bili i Chiellini, Bonucci...".

"Nicolò se sada dobro nosi s tim. Rekao mi je da se to može dogoditi u ovom poslu.Iz ovoga će izaći još jači. Želi ići na Euro 2020 po svaku cijenu, ali zna da ga čeka težak i dug period oporavka", zaključila je majka talentovanog reprezentativca Italije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi