Zaplakao jer nije dao gol koji je želio posvetiti Astoriju

Bakić silno želio postići gol

Zaplakao jer nije dao gol koji je želio posvetiti Astoriju

Endin Čaušević

Fudbalski svijet jučer je potresla vijest o smrti italijanskog igrača Davidea Astorija koji je pronađen mrtav u hotelskoj sobi.

Fiorentina je jučer trebala igrati u gostima protiv Udinesea, ali je utakmica odgođena nakon što je kapiten ove ekipe pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Udinama. Ova vijest uzdrmala je fudbalski svijet, a posebno igrače koji su imali priliku igrati s Astorijem.

Jedan od njih bio je i crnogorski fudbaler Marko Bakić koji je nekada dijelo svlačionicu s Astorijem u Fiorentini. Crnogorac trenutno igra za portugalski Belenenses i na sinoćnjem meču protiv Gimaraeša silno je želio postići gol.

Bakić je imao namjeru da gol posveti preminulom prijatelju, ali na kraju to nije uspio jer je izašao iz igre 20 minuta prije kraja. Ova izmjena ga je potresla jer nije ispunio svoj cilj, a dok je išao prema klupi nije mogao zadržati emocije i suze.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi