Zar je moguće da su suci ovoliko pokrali Barcelonu?

Svi su vidjeli loptu u golu, ali ne i sudija

Zar je moguće da su suci ovoliko pokrali Barcelonu?

Situacija o kojoj će se u Španiji danima pričati desila se večeras na stadionu Mestalla i to tokom susreta između Valencije i Barcelone.  

Barcelona trenutno dominira na Mestalli i stvara prilike, ali golova još uvijek nema, barem ne onih koji su priznati.

Možemo slobodno reći da je Barcelona postigla jedan gol do sada, ali glavni sudac i njegov pomoćnik nisu vidjeli da je lopta prešla gol crtu, pa je ostalo 0:0.

Messi je šutirao direktno u golmana Neta kojem je ispala lopta i prošla kroz noge te je završila u golu prije nego što ju je on vratio u teren. Iako su to gotovo svi vidjeli, sudac nije, pa je ostalo 0:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kada bi se u prošlosti ovakve i slične događale na utakmicama Barcelone, one su u većini slučajeva išle u korist katalonskog kluba. Međutim, večeras smo se uvjerili da suci znaju debelo oštetiti i ekipu sa Nou Campa.

Ovu situaciju možete pogledati na OVOM linku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi