Zar je velikan postao toliko beznačajan? Milanu niko ne odgovara na zahtjev!

Rossoneri tražili promjenu termina

Zar je velikan postao toliko beznačajan? Milanu niko ne odgovara na zahtjev!

M. Šljivak

Ekipa Milana godinama nije u samom vrhu italijanskog fudbala.

Kriza je potresala Rossonere iz godine u godinu i oni nikako ne mogu da se upuste u borbu za sami vrh tabele.

Ipak, konstantno su blizu plasmana u Ligu prvaka. Tako je i ove sezone, a posljednja dva kola će im donijeti obračun sa Atalantom, Romom i Torinom u borbi za poziciju broj četiri.

Rossoneri su se odlučili pobuniti nakon što je prihvaćen zahtjev Juventusa da se nedjeljni meč umjesto u terminu od 18 sati igra od 20:30 zbog planirane proslave titule prvaka.

Rukovodstvo Serije A izašlo je u susret Staroj dami, a Milan se pobunio jer smatraju da postoji mogućnost da Bianconeri znajući rezultat sa San Sira, ne odigraju punom snagom protiv tima iz Bergama.

Milan je odmah podnio zahtjev da se i njihov meč pomjeri za isti termin. Međutim, iako je do utakmice još dva dana, niko im nije odgovorio.

Ljudi zaduženi za donošenje odluke iz Saveza nisu poslali odgovor Milanu, pa je utakmica i dalje na rasporedu od 18 sati.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rossoneri su trenutno na petom mjestu Serije A. Imaju 62 boda, tri manje od Atalante. Tu je i Roma sa 62 boda, te i Vučica čeka svoju šansu.

Ovog vikenda Milan igra protiv prežaljenog Frosinonea i SPAL-a.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Senad1222
alaj ste glupi u pm kao prvo odbili su prjedlog da se igra utakmica Milana u isto vrjeme sa juventusom kao drugo vi ste pravo glupi pozz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi