Zar Samuel Eto'o nije otišao u penziju? Trećeligaš tvrdi da je doveo legendarnog Kamerunca

"Popunio je redove našeg prvog tima"

Zar Samuel Eto'o nije otišao u penziju? Trećeligaš tvrdi da je doveo legendarnog Kamerunca

Samuel Eto'o je ove godine odlučio završiti svoju bogatu fudbalsku karijeru. A sada se možda predomislio?

Kamerunac je početkom septembra, nakon završetka epizode u Kataru, saopštio da je njegovoj karijeri došao kraj.

U međuvremenu su se pojavile informacije da je Eto'o primljen na prestižnu američki koledž, Harvard, te da će se u budućnosti posvetiti akademskom razvoju.

Međutim, jutros je španski trećeligaš (Segunda division B - Grupa 1) SCR Pena Deportiva zvanično saopštio da je "završio" transfer 38-godišnjeg Kamerunca.

"Jutros je završeno potpisivanje ugovora. Iako je Kamerunac najavio da je objasio kopačke o klin i da je počeo studirati na Harvardu, konačno će popuniti redove našeg prvog tima", stoji u saopštenju SCR Pena Deportiva.

Da li je ovo neka šala ili se Eto'o možda zaista vraća aktivnom fudbalu, vjerovatno će biti jasnije u narednom periodu.

Samuel Eto'o je u svojoj profesionalnoj karijeri nastupao za Leganes, Real Madrid, Espanyol, Barcelonu, Inter, Anzhi, Chelsea, Everton, Sampdoriju, Antalyaspor, Konyaspor i Qatar SC.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi