Zar ste ga već zaboravili? Igra u četvrtoj ligi, ali poslije 45 minuta je "nestao"
Sharbini je dvije protekle godine bio pod ugovorom s Rijekom, zarađivao novac, ali nije upisao ni minutu, a od ljeta je u četveroligašu iz tog grada

Anas Sharbini ne dolazi na treninge

Zar ste ga već zaboravili? Igra u četvrtoj ligi, ali poslije 45 minuta je "nestao"

E. Škorić, foto: EPA

Sjećate li se Anasa Sharbinija? Nekadašnji hrvatski reprezentativac je nedavno stigao iz Rijeke u redove četveroligaša Grobničan.

U Grobničanu je Sharbini došao kao velika zvijezda hrvatskog nogometa, nakon što je prethdno godinama zarađivao plaću u Rijeci, a nije imao ni minute.

Prekinuo je sa Riječanima, pa u Rijeci potpisao za Grobničan, koji se takmiči u četvrtoj ligi.

Zaigrao je poluvrijeme u duelu s Opatijom (0:0) i čini se da je tu stavio tačku na i.

"Odigrao je samo jedno poluvrijeme u jednoj prijateljskoj utakmici, još na početku priprema, i to je bilo to", rekao je dopredsjednik kluba Doris Miculinić Večernjem listu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Evo, baš sam neki dan razgovarao s njim i objasnio mu da ne može doći igrati samo utakmice i da mora dolaziti na treninge. Ne bi bilo pošteno prema suigračima da je drugačije. Obećao je da će početi dolaziti", tvrdi Miculinić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi