Zašto je Willian tako prestrašen izašao iz svlačionice Chelseaja?

Nasmijao mnoge

Zašto je Willian tako prestrašen izašao iz svlačionice Chelseaja?

Endin Čaušević

Fudbaleri Chelseaja sinoć su na svom terenu pobijedili Tottenham sa 2:0 u meču 28. kola engleskog Premiershipa.

Plavci su uspjeli konačno da prikažu dobru igru pred svojim navijačima i zasluženo dođu do pobjede protiv gradskog rivala. Chelsea je sve riješio u drugom dijelu kada smo vidjeli oba gola.

Prvo je u 57. minuti Pedro pogodio za 1:0, dok je konačnih 2:0 nevjerovatno čudnim autogolom postavio Trippier. Nekih pola sata ovog meča odigrao je i Willian koji sve češće "grije" klupu Plavaca u posljednje vrijeme.

Willian je hit na društvenim mrežama, ali ne zbog poteza na terenu već zbog sjajnog videa koji se pojavio na Twitteru. Brazilac je tako zbunjeno i prestrašeno izašao iz svlačionice da je prosto nemoguće da se nećete nasmijati kada ga vidite.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi