Zavirite unutar spektakularnog stadiona ekipe Tottenhama
Otvaranje stadiona prvobitno je planirano za septembar. Ipak, radovi nisu bili gotovi, a Tottenham je utakmice igrao na Wembleyju (Foto: EPA)

Nastao na ruševinama White Hart Lanea

Zavirite unutar spektakularnog stadiona ekipe Tottenhama

Midhat Šljivak

Čekanje na otvaranje novog stadiona među navijačima Tottenhama je gotovo završeno.

Nakon mnogobrojnih odgađanja Spursi će konačno 3. aprila odigrati prvu utakmicu na novom stadionu, a protivnik će biti Crystal Palace.

Stadion kapaciteta od 62.000 mjesta nastao je na ruševinama starog White Hart Lanea. U njegovu izgradnju je uloženo više od milijardu funti, a sve izgleda zaista spektakularno.

Tottenham se pohvalio izgledom svog novog stadiona. Imaju se i čime pohvaliti i dugo čekanje će konačno biti prošlost već za nekoliko dana.

Sve izgleda zaista nevjerovatno...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi