Završena sezona za Miljana Govedaricu

Zaradio neugodnu povredu

Završena sezona za Miljana Govedaricu

S. Mlaćo

Zvijezda 09 sigurno koracima korača ka šampionskoj tituli i plasmanu u Premijer ligu BiH. Sjajne igre dovele su tim iz Etno sela Stanišići šest kola prije kraja do velikog uspjeha, a atmosferu u timu donekle je pokvarila informacija o povredi Miljana Govedarica za kojeg je sezona završena.

Naime, u duelu protiv Slavije, Govedarica je zadobio povredu koljena, te mu sada slijedi oporavak.

Iz Zvijezde 09 ne žele ništa rizikovati, pa su odlučili da Govedarica propusti završnicu sezone, a sve kako bi se uspješno oporavio.

Govedarica je u Zvijezdu 09 stigao upravo iz Slavije 09 početkom ove godine, te je već propustio posljednja tri susreta svog tima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Za Zvijezdu je ove polusezone postigao šest pogodaka, a ugovor mu ističe na kraju sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti