Završeni radovi: Teren stadiona Pecara izgleda fantastično

Široki dočekuje Tuzla City

Završeni radovi: Teren stadiona Pecara izgleda fantastično

E. Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega sutra igraju na svom terenu protiv Tuzla Cityja u okviru osmog kola Premijer lige BiH.

Nakon dvije sedmice pauze zbog reprezentativnih obaveza ovog vikenda se nastavlja Premijer lige BiH i to utakmicama osmog kola koje nam nosi nekoliko zanimljivih mečeva.

Četiri utakmice na rasporedu su danas, dok će se sutra igrati dva meča. Jedan od njih sutra igra se na Pecari gdje će Široki Brijeg ugostiti ekipu Tuzla Cityja.

U Širokom Brijegu su iskoristili reprezentativnu pauzu i odlučili su izvršiti male radove na travnjaku stadiona Pecara. Teren je spreman za sutrašnju utakmicu i izgleda zaista fantastično što možete pogledati u fotogaleriji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjećamo, utakmica između Širokog Brijega i Tuzla Cityja igra se sutra od 19:30 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jc999
Jedan od najružnijih stadiona u Bi, sa tim zidovima okolo,samo se čeka kad će mrtva glava past
5 3
Ninoox
Jedan od najljepsih ako ne i najljepsi teren u BiH
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije