Zazu ne zanima interes Milana
Foto: EPA

Italijan je zadovoljan u Valenciji

Zazu ne zanima interes Milana

Valencija je u aprilu otkupila od Juventusa ugovor Simonea Zaze nakon što je italijanski napadač u januaru došao na posudbu u ovaj španski klub.

A iako su se pojavile špekulacije da je Milan zainteresovan za dovođenje Zaze u svoje redove, njegov otac uvjerava da će Zaza ostati u Valenciji.

Gazzetta dello Sport je nedavno izvijestila da je Zaza velika želja Milana, te da će čelnici pokušati postići dogovor sa njim dok se on nalazi na odmoru u Italiji.

Međutim, njegov otac Antonio je izjavio za Superdeporte da od toga neće biti ništa.

"Simone će ostati u Valenciji, tamo je sretan", rekao je otac italijanskog napadača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valencija je dovela Zazu za 20 miliona eura, koje je može isplatiti u toku četiri godine, što znači da Valencija ne bi bila dužna isplatiti svih 20 miliona eura ukoliko bi Zazu prodala prije isteka četverogodišnjeg roka. 

Upravo zbog ove činjenice mnogi smatraju da se Zaza neće dugo zadržati u Valenciji, ipak Italijan je od dolaska na posudbu u januaru igrao dosta dobro. U dresu Šišmiša je postigao šest pogodaka, uključujući i spektakularan gol protiv Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi