Zbog Alena Halilovića bi mogao propasti dolazak Piateka u Milan

Genoa ga ne želi

Zbog Alena Halilovića bi mogao propasti dolazak Piateka u Milan

E. Čaušević

U prethodnim danima se dosta špekuliše o transferima koje će napraviti Milan, a u centru pažnje su Gonzalo Higuain i Krzysztof Piatek.

Higuain gotovo sigurno ide u Chelsea, a njegova zamjena trebao bi biti upravo Piatek koji iza sebe ima odličnu polusezonu u dresu Genove. Iako se prije nekoliko dana činilo da je sve dogovoreno danas smo dobili novi preokret u svemu tome.

U Milanu su čekali potvrdu da Piatek stiže na San Siro za 35 miliona eura, dok je u suprotnom pravcu trebao Alen Halilović. Međutim, sve je po novo stopirano nakon što su čelnici Genove poručili da ne žele Halilovića u ovom razmjeni, već Andreu Bertolaccija.

Halilović je ljetos stigao kao pojačanje u Milan, ali mečeve većinom prati s tribina i jasno je zbog čega ga se Rossoneri žele riješiti. Ipak, Genoa je poručila da Halilović neće biti dio ovog dogovora jer im jednostavno nije potreban takav fudbaler.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, to ne bi trebalo praviti problem Rossonerima jer Bertolacci nije fudbaler na kojeg Gennaro Gattuso previše računa. Što se tiče Halilovića njegova sudbina na San Siru je pod velikim upitnikom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Jeli to onaj sto je odbio BiH, ima ljevicu i dribling od Messija, ali nema dusu nasu bosansku, talenat se moze roditi, ali dusa se stvara dok si jos u majcinom stomaku.
2 0
Eto Milan nudi Genovi Alena Halilovica ali nazalost nece ga ni Genova, kako vidim Halilovic je propao za uvijek, Halilovic je komentarisao ovako nekada davno zelim igrati za Hrvatsk jer sam rodjen u Zagrebu, tako na primjer nasuprot njemu Corluka koji je rodjen u BiH otisao je igrati za Hrvatsku i ako je rodjen u BiH. Alene Halilovicu nisi ti ni Bosanac ni Hrvat, a to sto se nisi prikljuci da igras za BiH zato ti je tvoj Babo kriv.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi