Zbog čega je Giroud nakon gola otrčao Davidu Luizu u zagrljaj?

To je pravi prijatelj

Zbog čega je Giroud nakon gola otrčao Davidu Luizu u zagrljaj?

Endin Čaušević

Fudbaleri Chelseaja jučer su u derbiju 37. kola engleskog Premiershipa na domaćem terenu savladali Liverpool sa 1:0.

Odlučujući trenutak jučerašnje utakmice na Stamford Bridgeu desio se u 32. minuti kada je Moses odlično asistirao za Girouda koji je zatresao mrežu Redsa sa 1:0. Giroud je nakon toga otrčao do klupe za rezervne igrače kako bi proslavio gol.

"Znao sam da će Moses krenuti desno nakon što nije prvi put centrirao loptu i bio sam siguran da moram biti na prvoj stativi i srećom dao sam gol. Proslava? Pa, David Luiz je moj dobar prijatelj i čast mi je bila da njemu posvetim ovaj gol jer sada prolazi kroz jako težak period", rekao je Giroud.

Francuski napadač je iznenadio navijače Plavaca nakon što je otrčao u zagrljaj brazilskom defanzivcu koji već neko vrijeme sjedi na tribinama. Jasno je da će David Luiz na ljeto potražiti novi klub jer Antonio Conte očito više ne računa na njega.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije