Zbog čega je Nainggolan sinoć pozvao na večeru sve igrače Intera?

Jasan znak

Zbog čega je Nainggolan sinoć pozvao na večeru sve igrače Intera?

E. Čaušević

Belgijski fudbaler Radja Nainggolan u narednim danima će gotovo sigurno napustiti Inter.

Nainggolan je u Inter stigao tek prije godinu dana, ali je klub odlučio da ga proda što je iznenadilo Belgijanca. On je priznao da nije očekivao da će ga Antonio Conte otpisati, te je poručio da će dokazati da griješe što ga žele prodati.

Iako se prije nekoliko dana špekulisalo da je Nainggolan sve dogovorio s Fiorentinom čini se da će ipak karijeru nastaviti u Cagliariju. Ovaj iskusni veznjak igrao je u klubu sa Sardinije četiri godine prije nego što je 2014. godine prešao u Romu.

Italijanski mediji prenose da je izabrao Cagliari zbog svoje supruge koja boluje od raka jer želi da ona bude što bliže svojoj porodici s obzirom da je rođena na Sardiniji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nainggolan je sinoć organizovao i večeru na koju je pozvao igrače Intera kako bi se oprostio od njih. Na taj način belgijski veznjak je potvrdio da napušta Meazzu.

"Natjeran sam da napravim ovakav izbor, ali nema veze. Sada se želim vratiti na teren i dokazati Interu da je pogriješio", poručio je Nainggolan.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi