Zbog Ibre ga niko ne spominje, ali jeste li vidjeli šta je sinoć radio Carlos Vela?

Dva gola za TV špice

Zbog Ibre ga niko ne spominje, ali jeste li vidjeli šta je sinoć radio Carlos Vela?

O utakmici Los Angeles Galaxyja i Los Angeles FC-a će se još dugo pričati, najviše zbog spektakularnog Zlatana Ibrahimovića koji je svojim debitantskim golovima u MLS-u donio svom novom klubu preokret i veliku pobjedu.

LA FC je vodio sa 3:0, ali je Galaxy uspio doći do potpunog rezultatskog preokreta i na kraju ostvariti pobjedu rezultatom 4:3. Junak je, naravno, bio Zlatan Ibrahimović koji je pogađao u 77. i 91. minuti.

Međutim, utakmica je sama po sebi bila fantastična i šteta je ne spomenuti i Carlosa Velu, koji je također zabio dva gola u 5. i 26. minuti. Meksikanac, koji je donedavno igrao za Real Sociedad, je postigao dva velemajstorska gola kojim je Los Angelesu donio vodstvo od 2:0 i teško je reći koji je od njih ljepši.

Na Velinu nesreću, Ibra je sinoć odlučio da zablista pa je tako i njega potisnuo u drugi plan. A, složit ćete se da je i Vela zaslužio sve čestitke...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi