Zbog mira u kući, tako je i bolje: Florenzi nije razumio Džekine riječi

Dijamant je bio bijesan

Zbog mira u kući, tako je i bolje: Florenzi nije razumio Džekine riječi

Napadač Rome Edin Džeko i njegov saigrač Alessandro Florenzi prije dva dana su imali verbalni okršaj pred kraj utakmice njihovog tima protiv Genove. 

Pri vodstvu Vučice od 2:1 Florenzi i Džeko su bili sami pred golom gostiju, ali umjesto da doda do potpuno samog Džeke Florenzije je šutirao i nije pogodio. To je razbijesnilo Dijamanta koji se nije mogao kontrolisati.

Obzirom da se Florenzi nije htio ni okrenuti prema njemu nakon te situacije, Džeko je odlučio da prema njemu uputi sočnu psovku: "Idi u pi*ku materinu", poručio je Džeko kapitenu Rome (na tom susretu).

Inače, Dijamant je imao razloga da se naljuti i na češkog napadača Patrika Schicka koji se pred kraj utakmice katastrofalno snašao kada mu je Džeko uputio odličan pas nakon kojeg se trebao naći sam pred golom gostiju. Dakle, zbog sebičnosti i loše reakcije saigrača, Džeko je pred kraj susreta ostao bez gola i asistencije.

Na svu sreću po Vučicu, to na kraju nije mnogo uticalo na rezultat jer je Roma pobijedila sa 2:1 i na taj način ostala u trci za plasman u Ligu šampiona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gvardiola
Pa dodo mu je!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije