Zbog povrede Diega Coste dobio prvi poziv u reprezentaciju

Aspas ispunio snove

Zbog povrede Diega Coste dobio prvi poziv u reprezentaciju

Napadač Chelseaja Diego Costa zadobio je povredu butine zbog koje neće konkurisati za predstojeće utakmice protiv Makedonije i Engleske.

Umjesto njega, poziv u reprezentaciju dobio je sjajni fudbaler Celte iz Viga Iago Aspas, kojem je to prvi put da dođe u tim Crvene furije.

"Ovo je ostvarenje moga sna. Ako dobijem priliku, dat ću maksimum da je iskoristim na pravi način", poručio je Aspas nakon poziva u nacionalnu selekciju.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Iago Aspas ima 29 godina i u dosadašnjoj karijeri je najviše pokazao u Celti, za koju ove sezone pruža odlične partije. Igrao je još u Sevilli i Liverpoolu, u kojem se nije najbolje snašao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi