Zbog Ronaldove nervoze nastradale su tri lopte na treningu Juventusa

Portugalac nije bio u elementu

Zbog Ronaldove nervoze nastradale su tri lopte na treningu Juventusa

Portugalski as Cristiano Ronaldo bio je vrlo nervozan tokom treninga Juventusa.

CR7 u posljednje vrijeme ima problema sa postizanjem golova, ali čini se da ga je krenulo na bolje nakon što je minulog vikenda zatresao mrežu Lazija u Seriji A.

Njegov Juventus večeras igra u Ligi šampiona protiv Bayer Leverkusena, a na posljednjem treningu pred taj meč Ronaldo je bio prilično nervozan nakon jednog svog lošeg poteza.

Igrači Stare dame su igrali 'ševe' na jedan dodir, a kada je lopta došla do Ronalda on je pogriješio i odigrao dva puta. Nakon toga se iznervirao i čak tri lopte napucao van Trening kampa svog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kasnije se vidio i osmijeh na njegovom licu što znači da se ipak brzo smirio...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Ljudi se zezaju a kod nasih novinara nervoza hehehe
1 0
Syr
Kakva bola nervoza? Vidis da se za****ju i da se cereka..ili je mozda nervozna zato sto je saigracu provukao loptu kroz noge? :) i ovo vam je ponovljena objava
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi