Zbog sramotnog ponašanja navijača, golčina igrača Partizana je pala u drugi plan
Gol Tošića nije na kraju mnogo pomogao Partizanu koji je pretrpio poraz

Tošić je postigao maestralan gol za izjednačenje Partizan

Zbog sramotnog ponašanja navijača, golčina igrača Partizana je pala u drugi plan

S. Pašalić

Partizan je danas u 30. kolu Super Lige poražen na gostovanju kod Vojvodine sa 3:2.

Vojvodina je povela već u 3. minuti, a Partizan je stigao do izjednačenja duboko u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena kada je Zoran Tošić majstorski pogodio iz slobodnog udarca za 1:1.

Meč su inače obilježili navijači Partizana koji su zbog sramotnog skandiranja "pola Mađar, pola ustaša" natjerali glavnog sudiju da prekine ovaj meč te su igrači obje ekipe napustili teren zajedno sa sudijama.

Nakon kraće pauze igrači su se vratili, a Vojvodina je u nastavku stigla do pobjede 3:2. Partizan ove sezone igra jako loše i nalazi se na trečem mjestu na tabeli sa 54 boda te za drugoplasiranim Radničkim iz Niša zaostaje 21, a za vodećom Crvenom zvezdom čak 30 bodova.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Gol možete pogledati na 2:18 videa u nastavku:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi