Zdravko Mamić gledao pobjedu Dinama u Žepču
Foto: Fecebook/NK Žepče

Prijateljski meč

Zdravko Mamić gledao pobjedu Dinama u Žepču

Dinamo je zvanično otpočeo svoju mini-turneju u Bosni i Hercegovini. Danas su zagrbački Modri gostovali u Žepču gdje su protiv istoimenog tima odigrali prijateljski meč.

Meč je dogovoren povodom stogodišnjice NK Žepče, a odigran je pred oko 4000 gledalaca na Gradskom stadionu u Žepču.

Dinamo je slavio rezultatom 2:0, a golove su postigli Šipoša i Rešetara.

Ni kiša koja je počela padati tokom utakmice nije pokvarila spektakl, a na tribinama se nalazio i nekadašnji prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić.

On je danas u Žepču i dočekao delegaciju Dinama.

Već sutra Dinamo igra novu prijateljski meč. Modri gostuju na Tušnju gdje će igrati duel sa Slobodom. I tuzlanski klub ove godine proslavlja 100 godina postojanja.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi