Zec opravdao očekivanja u NK Vitez: Vjerujem da ćemo ispuniti naše ciljeve

Ove zime stigao u redove federalnog prvoligaša

Zec opravdao očekivanja u NK Vitez: Vjerujem da ćemo ispuniti naše ciljeve

S. Mlaćo

Federalni prvoligaš NK Vitez ove zime je u svoje redove angažovao Edvina Zeca, 21-godišnjaka koji se nakon igranja u Austriji i Sloveniji odlučio vratiti u našu zemlju.

Zec je ponikao u bugojanskoj Iskri, gdje je bio član sjajne generacije Plavih sa Jaklića, te već u omladinskim kategorijama isticao se kao veliki talenat kojem su treneri predviđali blistavu budućnost.

Nakon što se okušao u inostranstvu, te stekao dodatno iskustvo, odlučio se za dolazak u NK Vitez i vjeruje da je napravio pravi potez.

Pripremne utakmice su pokazali da će Zec biti važna poluga u timu Veseljka Petrovića, a zadovoljan je i sam mladi nogometaš.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Vrijedno radimo, treniramo, odigrali smo i par prijateljskih utakmica. Moramo nastaviti sa radom kako bi što spremniji dočekali nastavak prvenstva. Znamo naše ciljeve i vjerujemo da ih možemo ostvariti, te da ćemo biti sve kvalitetniji kako se bude približavao nastavak sezone", kazao je Zec za SportSport.ba.

Mladi nogometaš smatra da će NK Vitez odskočna daska u njegovoj karijeri, a zanimljivo da je već u pripremnim utakmicama privukao pažnju skauta koji su se raspitivali za njegove usluge. Ipak, priznaje da je sada skoncentrisan samo na svoj sadašnji klub, te da se nada da će dobrim igrama u drugom dijelu sezone još više privući pažnju na sebe.

Top Komentari

Gari Garinča
Samo jako Edvine !!!
0 0
bugx
koliko ima ovih zeceva...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije