Želite gledati Arsenal? Ozil vas vodi, ali postoji uslov...
EPA

Originalna ideja njemačkog fudbalera

Želite gledati Arsenal? Ozil vas vodi, ali postoji uslov...

Fudbaler Arsenala Mesut Ozil smislio je zanimljivu ideju u jeku koronavirusa.

Ljudi širom svijeta pozivaju jedni druge da ostane u u svojim domovima kako bi se spriječilo širenje koronavirusa i nastavilo normalno živjeti, a toj kampanji pridružio se i bivši njemački reprezentativac.

Svjestan je Ozil da neki i ne mare pretjerano za tim, ali zato je osmislio sjajnu ideju, odnosno 'nagradnu igru', na osnovu koje će najsretnije dovesti na - Emirates.

Sve što je potrebno da uradite jeste da se kod kuće fotografišete u dresu s imenom "Mesut Ozil" te da fotografiju podijelite na društvene mreže, a ostalo prepustite njemu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vlasnike dvije fotografije koje mu se najviše dopadnu nagradit ću pozivnicama za domaću utakmicu Arsenala", otkrio je Ozil, koji je, između ostalog, dijeliti još svoje knjige, kao i navijačke rekvizite.

Originalno, nema šta...

Top Komentari

NKZ1922
Na toj objavi koju ste podijelili se ne spominju ni rekviziti, ni knjige, a kamoli Emirates... Samo pise da ce najbolje slike podijeliti na svom profilu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi