Želite Pogbu? 100 miliona eura vam neće biti dovoljno
FOTO: EPA

Mino Raiola poslao jasnu poruku

Želite Pogbu? 100 miliona eura vam neće biti dovoljno

Adnan Beganović

Francuski reprezentativac i veznjak Juventusa, Paul Pogba, je fudbaler za kojeg se već mjesecima otimaju mnogobrojni klubovi.

U svakom prelaznom roku Pogbu sele iz Juventusa, a tako će biti i u januaru, no ovaj sjajni fudbaler će do ljeta gotovo sigurno nositi dres Stare dame.

Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester City i Manchester Unites su klubovi koji su spremni za Pogbu izdvojiti bogatstvo, a njegov agent Mino Raiola tvrdi da on vrijedi više od 100 miliona eura.

"Da li je Barcelona favorit u borbi za dovođenje Pogbe? Mogu samo reći da je jedini klub koji je ispred svih za njega je Juventus. On ima snažnu vezu sa Juventusom i momak je koji razmišlja srcem. Ljetos je osjetio da nije pravi trenutak za odlazak i donio je pravu odluku kojoj je pokazao privrženost Juventusu. Bilo je trenutaka kada su mu navijači zviždali, ali i tada je pokazao vjernost", izjavio je Raiola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Realnost je takva da će klubovi ponovo pokucati na vrata Paula Pogbe i pitanje je koliko će Stara dama imati šanse da ga zadrži. Paul će donijeti odluku nakon što razmotri sve odluke i sojeti koja je najbolja za njega. U takvoj situaciji je bio i ljetos. No, treba naglasiti da nema svako mogućnost da ga priušti. Paul je kao Ferrari iz posebne kolekcije, a takvih nema mnogo na tržištu. Moje mišljenje je da 100 miliona eura neće biti dovoljnio za njegovo dovođenje, no o tome će na kraju zadnju riječ imati Juventus", doao je Raiola.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.